SIS-T Trefwoorden
-
HACCPHazard Analysis of Critical Control Points. Methode voor het onderkennen en elimineren van essentiële punten waar gezondheidsrisico’s uit kunnen voortkomen tijdens het productieproces van voedingsmiddelen. Wettelijk verplicht in de voedingsmiddelenindustrie en in de horeca
-
HanddoekautomaatEen apparaat waarin papieren handdoeken, een papierrol of textielrol worden aangebracht
-
HandpadEen pad geschikt voor handmatige toepassing
-
Handspray-apparaatZie spray-apparaat
-
HandstofferZie stoffer
-
HandstofzuigerZie kruimelzuiger
-
HandwringerApparaat met perswalsen waarmee natte werkdoeken uitgeperst kunnen worden tot klamvochtig
-
Harde vloerEen vloer met een harde of elastische, althans niet uit textiel bestaande afwerklaag
-
HardheidZie waterhardheid
-
HEPA-filterHigh Efficiency Particle Air filter dat minimaal 99,97 % tegenhoudt van alle deeltjes van 0,3 micron (duizendste millimeter) of groter
-
Hi(gh)-speed machineEen eenschijfsmachine waarvan het toerental ligt tussen 300-600 toeren
-
High-speed padZie pad
-
HogedrukreinigerEen machine waarmee water (eventueel opgewarmd) al dan niet met reinigingsvloeistof onder hoge druk op het oppervlak wordt gespoten
-
HoofdreinigingZie periodiek onderhoud/eindbeurt
-
HuishoudtrapjeEen kleine, meestal aluminium trap, om schoonmaakwerk op hoogte uit te voeren. Trappen voor professioneel gebruik moeten voldoen aan NEN 2484
-
HulpmaterialenMaterialen, waardoor schoonmaken vergemakkelijkt wordt
-
HulpschijfZie meeneemschijf
-
HygiëneHet geheel van maatregelen en activiteiten die gericht zijn op het handhaven van een schoon leefmilieu en het voorkomen van ziekte
-
HygiënecodeVoorschrift dat aangeeft hoe de hygiëne bewerkstelligd wordt
-
HygiënecontainerZie damesverbandcontainer
Hygiënecontainer
Zie damesverbandcontainer